SON DAKİKADA PLAJ VÜCUDUNUZU ŞİŞİRİN

Plaj vücudunuzu şişirmek için tavsiyelerimize kulak verin.

Kabul edin: Plaja gitmeden aynaya bakıyorsunuz. Hadi sizi en iyi görüntünüze hazırlayalım. Ünlülerin antrenörü Joe Dowdell’in bu antrenmanı, birkaç dakikada daha dik durmanızı (ve yürümenizi) sağlayacak postüral hareketleri,
gösterişli kaslarınızı (göğüs, biceps) şişirecek yüksek tekrarlı egzersizlerle buluşturuyor. Bu antrenmanı bir döngü halinde yapın, hareketler arasında 15 saniye dinlenin. Her tur sonrası 60 saniye dinlenin ve en az 2 tur yapmaya çalışın. (Dowdell’den daha fazla antrenman istiyorsanız sayfa 92’deki 28 günlük antrenmanına göz atın.)

POSTÜRÜNÜZÜ GELİŞTİRİN

Single-leg glute bridge Sırtüstü uzanın, ayaklarınız yerde düz dursun, dizleriniz yukarıda olsun. Sol ayağınızı yerden kaldırıp sol bacağınızı uzatın. Bu başlangıç pozisyonudur. Şimdi kalça kaslarınızı sıkın ve gövdenizi yerden kaldırın, üst bacaklarınızı gövdenizle aynı hizada tutmaya çalışın. 1 saniye sıkın, ardından 2 saniye içinde gövdenizi başlangıç konumuna indirin. Bu 1 tekrardır, her bacak için 12 tekrar yapın.

GÖĞSÜNÜZÜ ŞİŞİRİN

Tempo pushups Şınav pozisyonunda başlayın, kollarınız omuz genişliğinden biraz daha açık, merkez bölgeniz sıkı olsun. Göğsünüzü yere 2 saniye içinde 2-3 cm kalana dek indirin. Başlangıç pozisyonuna da 2 saniyede dönün. Bu 1 tekrardır, 20 tekrar yapın.

SEKSİ BİR SIRT KAZANIN

Chin-up Kollarınız omuz genişliğinde açık bir şekilde barı alttan tutuş ile kavrayarak asılın. Merkez bölgenizi sıkı tutun, kürek kemiklerinizi birbirine yaklaştırıp göğsünüzü bara doğru çekin. Başlangıç konumuna 2 saniyede dönün. Bu 1 tekrardır, 10 ila 12 tekrar yapın.

BICEPS KASLARINIZI BÜYÜTÜN

Resistance-band curl Orta-yüksek gerilimli bir direnç bandının merkezinde durun ve iki ucunu ellerinizle tutun, avuçlarınız öne dönük olsun. Üst kolunuzu yere dik tutarak curl hareketiyle direnç bandını yukarı doğru çekin, bu hareketi 2 saniyede yapın. Başlangıç konumuna da 2 saniyede dönün. Bu 1 tekrardır, 12 ila 15 tekrar yapın.

BENZER YAZILAR